GAMELIKÖREN - kööri stadista!

Gamelikören perustettiin tammikuussa 2015 nuorisoseuran Gammelstadens Ungdomsförening alaisuuteen ja se harjoittelee alkuiltapäivällä mottonaan Merkityksellistä laulua päiväsaikaan. Tämä tarkoittaa vakavaa ja määrätietoista harjoittelua höystettynä kypsällä huumorilla. Kuorossa on tällä hetkellä noin 50 laulajaa.

Gamelikören on lyhyen olemassaolonsa aikana onnistunut luomaan useita vahvoja konserttiperinteitä, tehnyt kuoromatkoja Viroon ja Tammisaareen, osallistunut PangSÅNG-laulufestivaaleille Espoossa vuosina 2017 ja 2019 sekä luonut hyvin toimivan verkoston mm. seuraavien kuorojen kanssa: Furorna Espoosta, Kotka Damkör, Borgå pensionärskör, Ekenäs pensionärskör, Gillekören ja Östersundom Sångkör. Gamelikören hakee jatkuvasti uusia muotoja toiminnalleen ollakseen kiinnostava sekä laulajiensa että yleisönsä mielestä. Gameliköreniä johtaa Håkan Wikman.

Harjoittelemme lähes säännöllisesti joka toinen tiistai Berghyddanissa Helsingin Vanhassakaupungissa. Uudet laulajat ovat tervetulleita kaikkiin äänialoihin!

Voit ottaa yhteyttä puheenjohtajaamme Stina Ingmaniin, ingman.ac (at) gmail.com tai kuoronjohtaja Håkan Wikmaniin, hakan.wikman (at) hawart.fi.