BILJETTER 30 EURO

I biljettpriset ingår mat och en öl. Hur köpa biljett? Skicka ett mejl till adressen guffenberghyddan (at) gmail.com och ange hur många biljetter du vill reservera på vilket namn. Du betalar dem sedan vid dörren. Vi vill gärna ha biljettreserveringarna senast en vecka före, fredagen den 6 oktober. Om det finns plats säljs biljetter även vid dörren.


ETT HOPPFULLT REQUIEM

Gamelikören framför i allhelgonatid ett nytt requiem tonsatt av den rikssvenska kompositören Per Harling. Han har skrivit verket i ett försök att ge tröst och hopp i en utsatt och smärtsam tid. Per förklarar, varje människas liv kan beskrivas mycket kort: födelse - liv - död. Svårast är naturligtvis döden, inte minst för de anhöriga i deras sorg och saknad. Ett hoppfullt requiem har kommit till under en tid då elände och oro globalt varit mycket påtagliga under såväl pandemins som krigets obarmhärtiga och smärtsamma framfart.

Ett hoppfullt requiem är skrivet för blandad kör, stråkkvartett och orgel. Verket har en speltid på ca 50 minuter och framförs av Gamelikören med instrumentalensemble under ledning av Håkan Wikman torsdagen den 2 november 2023 klockan 18 i Petruskyrkan i Månsas.

Varmt välkommen!